Nyheder

RSS Feed - VME-Group Nyheder
09.12.2016

Nyt hippop projekt ser dagens lys

Convex & Facaden - Her Hos Mig

 

Duoen Convex & Facaden er et nyt navn på den danske hiphop scene, og de debuterer nu med singlen "Her Hos Mig".

De to fremadstormende jyske rappere Convex og Facaden, har gennem de seneste år haft gang i hver deres solokarriere i den danske hiphop undergrund. De to musikere er nu sammen klar til at tage et stort skridt videre, med deres fælles projekt Convex & Facaden.

Den aarhusianske rapper og producer Convex og rapperen Facaden, med base i Silkeborg, mødte hinanden til et arrangement tilbage i 2014, hvor de begge skulle spille. De besluttede hurtigt at de skulle lave musik sammen, og har siden løbende sendt musik frem og tilbage til hinanden med det formål at ville skabe et fælles musikalsk univers. Convex står for de iørefaldende omkvæd og melodier, mens Facaden leverer de nytænkende og gennemarbejdede vers, hvor lyrik og flow er i højsædet. Sammen har de skabt en stil solidt plantet i hiphop med afstikkere til både trap- og popuniverset - en stil de selv beskriver som 'hippop'.

Nummeret er co-produceret af Moses Fiellau (Moses: "Andreas), samt Emil Lei (Mund de Carlo m.fl.).

Besøg Convex & Facaden på facebook

 

09.12.2016

FISCHER ude med Kaosbørn fra Kosmos

FISCHER - Kaosbørn fra Kosmos

FISCHER debuterede i september i år med sangen "Bukker Under", der i samarbejde med de garvede sangskrivere og producere Christoffer Høyer og Chief1 bød på et post-apokalyptisk pop univers, der favntog livets mere eksistentielle emner med en direkte og vedkommende lyrik.

Nu udgiver FISCHER singlen "Kaosbørn fra Kosmos", som er en destruktiv tilblivelseshistorie om et liv i 20'erne, hvor man som ung voksen skal finde sig selv i et virvar af indtryk. 

"Døden venter - i alle ting - så jeg hopper i - med begge ben - livet kør - i mit blod - kysser dig - midt i rodet.
Med flakkende blikke - og duggede ruder - løser vi knuder - Himlen er tæt på - livet er langt ude - jeg finder selv ud"

Lyt her

Besøg FISCHER på facebook

 

19.11.2016

The Warmongers - Listen Up!

The Warmongers - Listen Up!

Den dynamiske rocktrio The Warmongers er nu ude med debutalbum "Listen Up!", hvorfra vi allerede har stiftet bekendtskab med singlerne "Loving You So" og "It's You (That I Want)".

Bandet satte fra land med stil og attitude og gennemførte i sommers 26 koncerter på 24 timer på et døgn, hertunder til åbningen af museet RagnaRock. Det er også yderst rutinerede kræfter der har samlet sig i The Warmongers. Trioen består af guitarist og sanger Terry O'Tool og bassist Johnny9 der begge har fortid i Thee Attacks, samt trommeslager Ed Zimmerman fra bandet Wizzard Of Love. De tre har i fællesskab defineret deres egen garagerockede lyt, der bygger på lige dele stærke melodier, sing-a-long omkvæd og spruttende energi. Grundsporene til de 13. track lange debutalbum er indspillet i Toe Rag Studio i London med Liam Watson ved roret (The White Stripes), hvorefter bandet i samarbejde med Søren Christensen (The Blue Van) har lagt sidste hånd på albummet i DK.

Albummet er udgivet på vinyl og kan erhverves hos din lokale pladepusher og klik dig direkte videre til din foretrukne streamingservice lige her og vi "Listen Up!" et godt lyt.

Besøg bandet på facebook

11.11.2016

Esben kronborg ude med sit 2. album

Esben Kronborg - A Multitude Of Things You Can't Rehearse

Idag udkommer Esben Kronborgs 2. album "A Multitude Of Things You Can't Rehearse"der byder på 11 skæringer i spændingsfeltet mel-lem americana, singer-songwriter og folk-rock. Med Lars Skjærbæk som producer og sparringspartner er "A Multitude of Things You Can't Rehearse" et album der holder et skyhøjt instru-menteringsmæssigt niveau og sangskrivningen lader heller ikke noget at ønske tilbage. Sangene er jordnære beretninger om livet som familiefar og livets udfordringer som voksen, hvor alt jo burde køre på skinner i ansvarlighedens navn, men alt for ofte ikke gør det. I forlængelse af albumudgivelsen spiller Esben Kronborg en række egne koncerter såvel som han spiller 5 supportshows for det legendariske engelske band 10cc.

 Se mere på Esben Kronborgs facebook

28.10.2016

Mike Andersen ude med "Devil Is Back" feat. Joss Stone idag!

26.10.2016

Label Night fredag d. 4 i Pumpen!

14.10.2016

Moses: "Andreas" ude med 'Mere end det her?'

10.10.2016

Joss Stone medvirker på Mike Andersens nye album

30.09.2016

Mike Andersen ude med 1. single fra kommende album

28.09.2016

Virgin Suicide klar til Ja Ja Ja i London

16.09.2016

FISCHER debuterer med "Bukker Under"

12.09.2016

Esben Kronborg klar med 'Don't Sit Down'

09.09.2016

The Warmongers remake af legendarisk The Who video

26.08.2016

Vida Sophia går nye veje på nu single

Flere nyheder

Kunstnere


JULIAS MOON Vida Sophia
Mike AndersenCODY
Rosa LuxGrandjean
Virgin SuicideThe Radar Post
NovemberDecemberTHE SAVAGE ROSE
City SydMoses:
Esben KronborgHarmonics
KúraBoho Dancer
SGTTyrants & Kings
The Sandmen Keep Camping
Kadie Elder TM Hunter
Who Is Louis Homesick Hank


 

Tilmeld til nyhedsbrev