Nyheder

RSS Feed - VME-Group Nyheder
19.11.2016

The Warmongers - Listen Up!

The Warmongers - Listen Up!

Den dynamiske rocktrio The Warmongers er nu ude med debutalbum "Listen Up!", hvorfra vi allerede har stiftet bekendtskab med singlerne "Loving You So" og "It's You (That I Want)".

Bandet satte fra land med stil og attitude og gennemførte i sommers 26 koncerter på 24 timer på et døgn, hertunder til åbningen af museet RagnaRock. Det er også yderst rutinerede kræfter der har samlet sig i The Warmongers. Trioen består af guitarist og sanger Terry O'Tool og bassist Johnny9 der begge har fortid i Thee Attacks, samt trommeslager Ed Zimmerman fra bandet Wizzard Of Love. De tre har i fællesskab defineret deres egen garagerockede lyt, der bygger på lige dele stærke melodier, sing-a-long omkvæd og spruttende energi. Grundsporene til de 13. track lange debutalbum er indspillet i Toe Rag Studio i London med Liam Watson ved roret (The White Stripes), hvorefter bandet i samarbejde med Søren Christensen (The Blue Van) har lagt sidste hånd på albummet i DK.

Albummet er udgivet på vinyl og kan erhverves hos din lokale pladepusher og klik dig direkte videre til din foretrukne streamingservice lige her og vi "Listen Up!" et godt lyt.

Besøg bandet på facebook

28.10.2016

Mike Andersen ude med "Devil Is Back" feat. Joss Stone idag!

Mike Andersen - Devil Is Back cover

39-årige Mike Andersen udgiver idag sit 7. album "Devil Is Back", hvor Joss Stone medvirker på verdensklasse-duetten "This Time". I det hele tager udviser Mike Andersen stort format på sit nye album, der delvist er co-writet i Nashville og siden indspillet i DK og produceret af Mads Michelsen. 

Mike og hans band, bestående af Johannes Nørrelykke (guitar), Jens Kristian Dam (trommer), Kristian Fogh (keys) og Kristian Kold (bas), har sammen med Mads vendt hver en sten i hver af de 11 skæringer på albummet, og resultatet er sublimt. På "Devil Is Back" præsenteres der en sammensmeltning af svedig soul, funk og bluesrock, en mere rå og udfarende vokal end tidligere, og de fængende melodier, som giver Mike Andersen hans egen plads i et ellers traditionsbundent felt.

Også tekstmæssigt viser Mike tænder og mere alvorstunge temaer har sneget sig ind på det nye album. Det er lykkedes at skrive skarpe historier og lyrik, hvor hver sang har et klart tema, som sætning for sætning og ord for ord, er bundet enormt godt sammen. På albummet er der sange om at kæmpe mod indre dæmoner ("Devil Is Back"), om tabet af en god barndomsven ("Boyhood Friends") og sange der hylder livet og kærligheden på godt og ondt. Med sit 7. album, over 1500 afviklede koncerter, herunder på 27 internationale festivaler, er der i Aarhus bosat en ener på den danske musikscene, hvis musik emmer af kvalitet og færdighed, og niveaet er tårnhøjt med internationalt snit.

Albumturen ser således ud:
28/10: Viften, Rødovre
29/10: Slagelse Musikhus
03/11: Stubhuset, Støvring
04/11: Kulturhus Svendborg
05/11: Posten, Odense
11/11: Kulturhuset Skanderborg
12/11: Walker, Middelfart
18/11: Portalen, Greve
19/11: Turbinen, Randers
25/11: Kulisselageret, Horsens
26/11: Fermaten, Herning
02/12: Holbæk Teater
09/12: Godset, Kolding
10/12: Tobakken, Esbjerg

Pre-stream og link til digitale tjenester
Besøg Mike Andersens facebook
Website: www.mikeandersen.com


26.10.2016

Label Night fredag d. 4 i Pumpen!

14.10.2016

Moses: "Andreas" ude med 'Mere end det her?'

Moses: "Andreas" - Mere end det her?

Moses: "Andreas" er idag ude med singlen "Mere end det her?" - stream den her!

Singlen er første udspil fra kommende debutalbum fra M:A og viser samtidig at gruppen er i konstant udvikling og forsanger Andreas Odbjerg skinner op på "Mere end det her?", der på mange måder er en forløsning af gruppens potentiale; En stærk vokal og en unik detaljeret lyd, en kærlighed til den klassiske poptradition og med den dybde og ægthed, der har været et varemærke for M:A fra begyndelsen.

Moses: "Andreas" giver koncert i Pumpehuset fredag den 4. november.

Besøg Moses: Andreas" på facebook

 


10.10.2016

Joss Stone medvirker på Mike Andersens nye album

30.09.2016

Mike Andersen ude med 1. single fra kommende album

28.09.2016

Virgin Suicide klar til Ja Ja Ja i London

16.09.2016

FISCHER debuterer med "Bukker Under"

12.09.2016

Esben Kronborg klar med 'Don't Sit Down'

09.09.2016

The Warmongers remake af legendarisk The Who video

26.08.2016

Vida Sophia går nye veje på nu single

19.08.2016

ROXY JULES ude med ny single

12.08.2016

Label Night 4. november

19.07.2016

Bobby Bovell ft. Dennis Bovell (Kriswontwo Remix)

Flere nyheder

Kunstnere


JULIAS MOON Vida Sophia
Mike AndersenCODY
Rosa LuxGrandjean
Virgin SuicideThe Radar Post
NovemberDecemberTHE SAVAGE ROSE
City SydMoses:
Esben KronborgHarmonics
KúraBoho Dancer
SGTTyrants & Kings
The Sandmen Keep Camping
Kadie Elder TM Hunter
Who Is Louis Homesick Hank


 

Tilmeld til nyhedsbrev