TÅRN ude med 3. album

De danske pop-poeter fra TÅRN, er i dag ude med deres 3. studiealbum ‘Åbne Cirkler’.

Sangene på TÅRNs forårs-EP ‘Første Halvdel af en Bevægelse’ blev kaldt for “popperler” og “mesterlige popsange” af anmelderne. Nu er det danske band klar til at fuldføre den bevægelse de startede, med albummet ‘Åbne Cirkler’.

Erik Apollo, sangskriver og forsanger i TÅRN, kastede sig med ‘Første Halvdel af en Bevægelse’ ud i sine mest personlige tekster til dato. Den rejse fortsætter med albummets nye sange, men ad andre veje. ‘Åbne Cirkler’ tager lytteren med på både en indre og ydre rejse, hvor Erik undervejs mødes med kærligheden igen.

TÅRN har knoklet hele sommeren i studiet med indspilninger, arrangementer, mix og produktion og ‘Åbne Cirkler’ kommer næsten direkte fra pulten til udgivelse. Det har været en ny øvelse for Erik og guitarist Daniel Scheffmann at arbejde mere intuitivt og give slip på sangene, når de er færdige. Søren Buhl fra Blaue Blume har assisteret på det sidste stykke af vejen fra producerstolen.

Sammen med sangene fra EP’en, om kærligheden med dens spæde begyndelse, beruselse og brud, er Åbne Cirkler en samling stærke sange, som cementerer bandets umiskendelige talent for pop-poesi

Trackback from your site.